Professioneel in presenteren

Standbouw

Het modulair systeem voor standbouw van Madrene is steeds opnieuw te gebruiken in vele vormen en maten. Een beursstand tot wel 5 meter hoog is makkelijk zelf op te bouwen.

De stands kunnen gemaakt worden in uw eigen huisstijl. De compact te vervoeren stands zijn brandwerend, afwasbaar en licht in gewicht. Er zijn talloze uitbreidingen en accessoires mogelijk en de stands zijn zelf op te bouwen. Uiteraard kunt u het opbouwen en afbouwen van de stands ook aan Madrene overlaten.

Makkelijk systeem

Het Madrene standbouwsysteem bestaat uit lichtgewicht (4kg) kunststof panelen. Doordat er vanuit 1 systeem wodt gebouwd zijn er veel opstellingen mogelijk zijn zoals een tussenstand, hoekstand, kopstand of eilandstand. En deze panelen kunnen iedere keer iets anders opgebouwd worden. Het systeem is zeer flexibel en kan eventueel uitgebreid worden, alles is los verkrijgbaar. De panelen zijn makkelijk schoon te maken en op te bergen in handige dozen van 75x100x22cm.

Beursstandbouw

Interesse in betaalbare beursstands die u gemakkelijk zelf op kunt bouwen? Bekijk meer specifieke informatie op www.beursstandbouw.be.